Termeni si conditii

Introducere. Informatii despre website

STIMATE CUMPARATOR,
Va felicitam pentru alegerea facuta si suntem convinsi ca veti fi pe deplin multumit de calitatile produsului achizitionat. Pentru a evita orice inconvenient in ceea ce va priveste, va sugeram sa cititi cu atentie manualul cu instructiuni de folosire, atat inaintea utilizarii produsului, cat si inaintea contactarii centrului pentru service in garantie sau sesizarii magazinului nostru. .
Site-ul www.elpismedia.ro, denumit in continuare "elpismedia.ro", este detinut si administrat de societatea ELPIS MEDIA SRL., avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare RO 10660012, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J12/883/1998, cu sediul social in Cluj Napoca, str. Mogosoaia 7/36 si adresa de corespondenta Floresti, str. Tautiului 17E, Jud. Cluj,  E-mail: info@elpismedia.ro.
Navigarea pe site-ul elpismedia.ro.ro urmata de Comanda echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea expresa a termenilor de mai jos de catre orice Client.
elpismedia.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila.
In caz de divergenta sau neintelegeri intre elpismedia.ro si Client, se vor aplica Termenii si conditiile valabile la momentul Comenzii.

Termeni si conditii

Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii precum si a politicii de confidentialitate detaliate mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului va recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor prezentate. In situatia in care nu esti de acord cu aceste conditii, iti solicitam sa nu utilizezi site-ul nostru de internet. Firma S.C. ELPIS MEDIA S.R.L. isi asuma dreptul de a face modificari ale prevederilor fara o notificare prealabila. Ultima versiune a prevederilor se poate afla la pagina "Termeni si conditii".

Drepturile de autor

Continutul acestui site - texte, imagini, logo-uri, elemente grafice, baze de date, etc. - este proprietatea S.C. ELPIS MEDIA S.R.L.. si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996). Aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris acordat in prealabil al reprezentantului legal al societatii ELPIS MEDIA SRL care administreaza site-ul.Folosirea fara acordul S.C. ELPIS MEDIA S.R.L.. a oricaror din elementele enumerate se pedepseste conform legilor in vigoare . Orice incalcare a drepturilor de autor poate fi sesizata pe adresa de mai info@elpismedia.ro 

Confidentialitate

Datele personale introduse de catre utilizatorul serviciilor noastre vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile cuprinse in formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate la adresele solicitate de client. S.C. ELPIS MEDIA S.R.L.. nu ofera, nu vinde si nu face schimb de adrese e-mail, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane fara acordul dumneavoastra explicit.

Declinarea resposabilitatii

S.C. ELPIS MEDIA S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. S.C. ELPIS MEDIA S.R.L.. incearca sa prezinte cat mai complet posibil produsele comercializate (poze, caracteristici tehnice, pret ), dar datorita volumului mare de produse aflate in baza noastra de date, S.C. ELPIS MEDIA S.R.L.. nu garanteaza ca descrierea acestora sau alt continut al acestui site este exact, complet actualizat sau fara erori. Produsele livrate, pot diferi de imaginile aflate pe site in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor sau design-ului de catre producatori fara notificarea prealabila a acestora.
Eventualele probleme legate de compatibilitatea dintre componentele achizitionate de pe acest site si cele pe care le detineti sau urmeaza sa le achizitionati din alte surse nu fac obiectul responsabilitatii S.C. ELPIS MEDIA S.R.L..
Activitatea de comercializare si distributie din oferta site-ului este conditionata de corectitudinea datelor furnizate de client in formularul de comanda. S.C. ELPIS MEDIA S.R.L.. nu fi poate fi facuta responsabila in nici un fel pentru diversele prejudicii sau pagube rezultate din neonorarea comenzilor. Valoarea maxima a obligatiilor fata de orice client in cazulnelivrarii sau livrarii necorespunzatoare se reduce la valoarea sumelor incasate de la clientul respectiv.
Site-ul elpismedia.ro, precum si orice software utilizat in cadrul acestuia sunt furnizate in modalitarea in care se gasesc si atat cat sunt disponibile, fara nici un fel de garantii, exprese sau implicite, inclusiv, dar fara a se limita la, garantii implicite de comercializare, adaptarea la o anumita utilizare sau neincalcarea termenilor.
Nu ne asumam raspunderea pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea site-ului elpismedia.ro, in totalitate sau partial.

Protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal

ELPIS MEDIA SRL. colecteaza si prelucreaza datele cu caracter personal in cadrul site-ului www.elpismedia.ro conform Politicii privind protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal in Magazinul Online elpismedia.ro, disponibila AICI
Consimtamantul pentru primirea de newslettere / alerte cu continut comerciale se manifesta de client conform Politicii privind prelucrarea datelor cu caracter personal disponibile pe www.elpismedia.ro. Detalii cu privire la prelucrarea datelor in vederea transmiterii de newslettere/alerte cu continut commercial si oferte personalizate, inclusiv conditiile de dezabonare, se afla in Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal privind Magazinul Online www.elpismedia.ro, disponibila AICI
Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicaţiilor electronice, site-ul nostru administrat de SC ELPIS MEDIA SRL, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine, un membru al familiei tale ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este utilizarea lor in vederea facturarii si livrarii produselor comandate.
Esti obligat sa furnizezi datele, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate. Refuzul tasu determina anularea comenzii.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator in scopul livrarii produselor si sunt comunicate numai de catre tine. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a te adresa justitiei. Totodata, ai dreptul sa te opui prelucrarii datelor personale care te privesc si sa soliciti stergerea datelor. Daca unele din datele despre tine sunt incorecte, te rugam sa ne informezi cat mai curand posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, te poti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de e-mail info@elpismedia.ro. De asemenea, iti este recunoscut dreptul de a te adresa justitiei

Inregistrarea ca utilizator

Indiferent daca doresti sa comanzi fara sa iti faci cont pe site-ul elpismeia.ro sau daca iti creezi un cont pentru vizualizarea istoricului, acces la comenzi, etc. esti  obligat sa folosesti o adresa de e-mail valida.
Elpismedia.ro poate refuza cererea de inregistrare in situatiile in care constata ca au fost utilizate informatii neconforme cu realitatea sau utilizatorul foloseste serviciile intr-un mod neconform cu uzantele normale..

Politca de garantie, returnare, service

In cazul in care produsele comandate de dumneavoastra nu se afta temporar pe stoc, veti primi imediat un e-mail in care va vom preciza data cea mai apropiata in care vom reinoi stocurile pentru produsele respective.
Fiecare produs livrat va fi insotit de certificatul de garantie, instructiuni de montaj si utilizare. Pentru orice alte intrebari va rugam sa ne scrieti pe info@elpismedia.ro
Transportul de la client la service va fi suportat de catre client iar de la noi spre client de societate daca defectiunea apare din cauza furnizorului.
Pentru a nu plimba produsele degeaba inainte de a returna un produs va rugam sa ne scrieti sau sa ne contactati telefonic pentru incercarea remedierii problemei ivite (daca este posibil).

Retur

 

Alte clauze

Prin achizitionarea oricarui produs de la SC ELPIS MEDIA SRL, cumparatorul ne garanteaza ca este in concordanta cu legile in vigoare,le cunoaste, si este apt sa foloseasca aceste articole. SC ELPIS MEDIA SRL, nu garanteaza de nici un fel, expres sau implicit, operatiile de pe site, informatiile, continutul, materialele sau produsele incluse in acest site. 
SC ELPIS MEDIA SRL, nu va fi vinovat de nici un prejudiciu, ce poate aparea din folosirea acestui site, de daunele directe, indirecte, incidentale, accidentale, punitive sau obisnuite. 
Cumparatorul isi asuma intreaga raspundere pentru folosirea oricarui produs achizitionat de la SC ELPIS MEDIA SRL. 
SC ELPIS MEDIA SRL isi rezerva dreptul de a modifica, completa sau anula termenii si conditiile acestui site ori de cite ori considera necesar. 
SC ELPIS MEDIA SRL isi rezerva dreptul de a refuza servirea oricarui client pe care-l considera a nu fi in masura sa foloseasca produsul. 
Comanda expediata nu mai poate fi modificata sau anulata. 
Datele despre clienti sunt confidentiale. Ele intra in baza de date, sunt utilizate exclusiv de SC ELPIS MEDIA SRL in afaceri si nu se vand, nu se schimba si nu se divulga la terti. 
Toate datele se refera la zile lucratore.Zilele lucratoare sunt de luni pina vineri inclusiv. 
Daca accidental, un articol livrat s-a defect, el trebuie anuntat in scrie pe email:  info@elpismedia.ro in termen de 24 ore de la receptia coletului 
Daca doriti sa schimbati un produs cu altul sau sa modificati o comanda,va rugam transmiteti imediat un email la  info@elpismedia.ro pentru a opri pregatirea si expedierea coletului dvs. 
Returnarea unui colet neridicat de client va fi platit, de SC ELPIS MEDIA SRL, dar constituie o pierdere financiara egala cu 2.1* tariful de transport afisat in comanda dumneavoastra(firma plateste, livrarea, returul coletului si stationarea), pierdere ce trebuie recuperata obligatoriu de la client, pe cale amiabila sau prin instanta judecatoreasca. Clientul trebuie sa vireze suma in contul bancar, prin mandat postal sau o alta forma de plata. 
Produsele utilizate incorect sau defectate din vina cumparatorului, nu se schimba.
Nu acceptam plati anticipate fara confirmare scrisa de la SC ELPIS MEDIA SRL: prin emiterea si transmiterea unei facturi proforme
Pentru orice comanda, pastrati chitanta sau documentul de expediere a banilor . 

Atentie! Inscierea corecta a datelor in acest site este in responsabilitatea directa a utilizatorului. 
SC ELPIS MEDIA SRL nu poate fi responsabila pentru greselile de completare ale campurilor. 

Legislatia romana in domeniul comertului electronic - Legea comertului electronic - 365/2002
- Regulament nr. 4/2002 al BNR privind tranzactiile efectuate prin intermediul instrumentelor de plata electronica si relatiile dintre participantii la aceste tranzactii
- Ordinul 16/2003 al MCTI privind procedura de avizare a instrumentelor de plata cu acces la distanta, de tipul aplicatiilor Internet-banking sau home-banking - Legea semnaturii electronice - 429 / 2001 
- Norme tehnice si metodologice din 13 decembrie 2001 pentru aplicarea Legii nr. 455/2001 privind semnatura electronica
- Legea 51/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta
- Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta
- Hotararea Guvernului nr. 1308 din 11/20/2002 privind aprobarea Normelor metodologice pentru aplicarea Legii 365/2002 privind comertul electronic
- Legea privind clauzele abuzive incheiate intre comercianti si consumatori, nr. 193/2000 
- Legea pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date - 677 / 2001 
- Ordin nr. 1453 din 1 martie 2001 privind ocupatia de Designer pagini web 
- Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe
- Dispozitii privind Prevenirea si combaterea criminalitatii informatice (Titlul III din Legea 161 din 19/04/2003 privind unele masuri pentru asigurarea transparentei in exercitarea demnitatilor publice, a functiilor publice si in mediul de afaceri, prevenirea si sanctionarea coruptiei - Publicat in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 279 din 21/04/2003 )
- Legea privind prevenirea si combaterea pornografiei - 196/2003 publicata in Monitorul Oficial Nr. 342 / 20 mai 2003 
- Legea 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor, publicata in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 899/28.12.2007.
Copyright © 2022-present ELPIS MEDIA SRL