Kit Amplificator GSM 600mp cu Antenă Yagi 16 dBi și antena cupolă - Set optimizat pentru zone rurale.

In stock
SKU
R9.600+A7125

Kitul de amplificare combina performanta amplificatorului bidirecțional R9.600 proiectat petnru banda de 900 MHz (GSM / 3G UMTS 900 / LTE band 8)
Este compatibil cu Telekom, Vodafone, Orange și Digi Mobil, fiind solutia ideala pentru zone rurale, zone izolate, cabane, case in umbra de semnal,etc

Amplificatoruli este proiectat pentru a extinde acoperirea semnalului de telefonie și internet mobil în zonele restrânse, de obicei, din interiorul clădirilor, până la 600mp (fără obstacole). Permite utilizarea simultană a mai multor telefoane și modemuri, fără a fi necesară conectarea prin cablu
Kitul contine toate antenele si cablurile necesare instalarii. 

Click aici pentru a afla cum poti folosi telefonul tau mobil pentru a identifica in ce banda ai serviciile 3G sau 4G in locatia ta

656,88 RON
 • BT ePOS

Kit amplificare GSM : contine antenele si cablurile necesare instalarii fiind soluția eficienta pentru îmbunătățirea semnalului GSM si 3G în zonele cu acoperire slabă, fie că este vorba de zone rurale izolate sau in apropera oraselor. Indiferent dacă sunteți într-o cabană, casă sau clădire comercială, acest kit vă va asigura o conectivitate fiabilă în locațiile unde aveți nevoie cel mai mult.

Amplificator GSM 900mp - pentru acoperirea cu semnal de telefonie in interiorul cladirilor:

 • Acoperire Până la 600mp (fara obstacole): Amplificatorul GSM R9600 este proiectat să ofere o acoperire fiabilă permițându-vă să vă bucurați de semnalul optim în toate colțurile locuinței sau biroului dumneavoastră.
 • Compatibilitate Universală: Potrivit pentru toate rețelele de telefonie mobilă, inclusiv Telekom, Vodafone, Orange și Digi Mobil, acest amplificator vă asigură că veți avea mereu semnalul de care aveți nevoie, indiferent de operatorul dumneavoastră.

 Amplificatorul este proiectat exclusiv pentru banda 900 MHz (GSM , UMTS 900, LTE banda 8). Click aici pentru a verifica daca in locatia ta ai aceasta banda in reteaua reteaua 3G sau 4G.

Antena externa Yagi A7125 - Performanță Superioară:

 • Câștig de 16dBi: Cu un câștig impresionant de 16dBi, antena va prelua de la turnul de telefonie maximum de semnal, ca urmare sisteml de amplificare va avea mereu o conexiune stabilă.
 • Cablu de 10m: Echipată cu un cablu RF240 cu pierderi minime, această antenă vă oferă flexibilitate în instalare, permițându-vă să o orientati inspre releul de telefonie cel mai apropiat.

Kitul contine si antena interna de tip cupola pentru acoperirea uniforam cu semna si 5m de cablu pentru conectarea acesteia la amplificator

Beneficii:

 • Îmbunătățirea Semnalului: Cu acest kit, veți experimenta o îmbunătățire semnificativă a semnalului GSM în zonele cu acoperire slabă, asigurându-vă că veți avea mereu o conexiune stabilă și rapidă.
 • Compatibilitate Universală: Indiferent de operatorul dumneavoastră de telefonie mobilă, acest kit vă oferă soluția potrivită pentru a vă bucura de semnalul optim.
 • Instalare Simplă: Cu instrucțiuni clare și cabluri de conectare incluse, instalarea acestui kit este rapidă și ușoară, permițându-vă să vă bucurați rapid de avantajele unei conectivități îmbunătățite.

Cu acest kit complet, veți putea să vă bucurați de o conectivitate stabilă și rapidă în locațiile unde semnalul GSM este slab, fără a mai fi nevoiți să vă faceți griji în legătură cu pierderea convorbirilor sau a datelor. Asigurați-vă că sunteți mereu conectat cu acest kit de amplificare GSM și antenă Yagi de înaltă performanță.

Kitul contine:

 1. Antena externa A7125 (receptoare) cu 10m cablu.
 2. AMPLIFICATOR pentru banda 900 MHz
 3. Antena interna (emitatoare) echipata cu 5m cablu
Cun functioneaza amplificatorul de telefonieCun functioneaza amplificatorul de telefonie

Principalele caracteristici ale amplificatorului:

 • Frecventa de lucru in care opereaza amplificatorul: 880-960MHz (denumita si banda de 900 MHz)
 • Capacitatea maxima: 600-800mp   (in conditii ideale: nivel maxim al semnalului de intrare, suprafata de distribuire fara obstacole. In practica suprafata acoperita depinde de amplasarea si castigul antenei interne)
 • Tip: cumulativ (amplifica transmisia celulara a tuturor operatorilor care furnizeaza servicii mobile  in banda de frecventa mentionata. Nu este "codat" pe un anumit operator
 • Funcții cheie: AGC (automatic gain control 20dB), ALC (auto level control), MGC (manual gain control), RSSI (signal strenght indicator), DiD (durable industrial design)
 • Utilizare: dispozitiv electronic folosit in cadrul unui kit de amplificare.
 • Amplasare: in interior.  

Benzile de frecventa in care functioneaza amplificatorul


Conditii pentru instalare si functionare corecta. Termeni si conditii utilizare

 • nivelul de semnal in exteriorul cladirii trebuie sa fie relativ satisfacator (2-3 liniute pe indicatorul echipamentului dvs).

 • diferenta de nivel pe inaltime intre  antena externa (antena receptoare) si antena interna (emitatoare) trebuie sa fie minim 5m.

  Aceasta masura se impune pentru a reduce posibilitatea ca una din antene sa receptioneza radiatia celeilalte, caz in care amplificatorul ar intra in AUTOOSCILATIE (s-ar defecta)

 • Verificati daca antena externa este corect instalata si orientata inspre turnul operatorului (in cazul in care se stie locatia acestuia)
 • Pozati cablurile in linii drepte, preveniti formarea buclelor pe cablul RF
 • Pentru a evita ca ampplificatoru sa intre in AUTOOSCILATIE, orientati antena externa si cea interna in directii opuse! Daca folositi mai multe antene interne, toate trebuie pozitionate astfel incat sa nu emita una in alta sau inspre antena externa (receptoare).

1. Cumparatorul a fost informat ca urmatoarele conditii trebuiesc indeplinite la utilizarea acestui produs:

 • oricine doreste sa imbunatateasca acoperirea cu semnal intr-o zona anume este obligat sa contacteze operatorul de retea (care are dreptul legal sa utilizeze spectrul) la care este abonat, pentru a rezolva problema punerii in functiune a echipamentului
 • instalarea sau utilizarea repetoarelor de catre oricine, fara licenta, nu este permisa conform reglementarilor in vigoare; luati legatura cu operatorul de retea a carui client sunteti
 • numai operatorii de retele mobile sunt licentiati sa utilizeze echipamente care transmit in aceste benzi de frecvente radio

2. Nu raspundem de daunele directe si indirecte provocate retelelor, operatorilor si altor persoane afectate de aparatele vandute

3. Nerespectarea de către cumpărător a instructiunilor de transport, manipulare, depozitare, montare, instalare, punere in functiune, exploatare, întreţinere duce la pierderea garantiei

4. Valoarea maxima a obligatiilor, penalitatilor, despagubirilor etc fata de orice client, in orice situatie, se reduce la valoarea sumelor incasate de la clientul respectiv.


Afla banda de frecventa in locatia ta

Vezi in ce banda ai servicii de telefonie sau internet utilizand mobilul tau:

Reteaua 3G Reteaua 4G Reteaua 5G
More Information
Benzi frecventa 900 MHz
Acoperire 600-800 mp
Proiectat in acord cu standardele CE conformity, ROHS
Frecventa de lucru Uplink 880-915 MHz / Downlink 925-960 MHz
Rețea celulară GSM + EGSM, 3G (UMTS 900), LTE 900 (Band 8) *DiGi_only
Castigul Uplink/Downlink 65 dB / 70 dB
Puterea maximă a semnalului Uplink 20 dBm (100mW) / Downlink 23 dBm (199mW)
Funcții cheie AGC(20dB), ALC (auto level control), MGC (manual gain control), Receiver signal strenght indicator
Alte specificații Group delay [micro-Sec]: <1.5

I/O return loss [db ]: <8

Intermodulation attenuation (Po=13dBm) [dbc] - UL/DL: <40

Modulation Accuracy <12.5%

MTBF (ore): 50.000

Pass band ripple - UL / DL: <5dB

Peak Code Domain Error : -35dB@Spreading Factor 256

Max. Humidity [%]: = 95% (non condensing)

Power suply imput : 220Vca

Environment Conditions : IP40

Connectors / Impedance: N_female / 50 Ohm

Greutate (kg) 1.500000

 

Întrebări frecvente - AMPLIFICATOARE 

Ce sunt amplificatoarele de telefonie? Ce contine un kit de amplificare?
Cum aleg eficient amplificatorul pentru locatia mea?

 • Q1: Din ce cauza nu am semnal in interiorul cladirii?  Ce sunt amplificatoarele de telefonie?

  Principalii factori care au o influenta in diminuarea sau chiar obstructionarea semnalului din interiorul cladirii sunt: materialele din care este construit imobilul (metal, beton) grosimea peretilor, ferestre cu bariera termica. De asemenea imobilul poate fi amplasat intr-o zona in care semnalul este afectat de forme de relief, vegetatie, cladiri inalte sau distanta mare fata de turnul operatorului. Amplificatorul bidirectional (denumit si repetor) este un echipament electronic folosit pentru a acoperi cu semnal o suprafata din interiorul cladirii. Toate dispozitivele mobile (telefoane, modem-uri, router-e, etc) aflate in suprafata acoperita de semnal beneficiaza de convorbiri de o buna calitate, viteza mai buna la internet, stabilitate si un timp mai mare de utilizare a bateriei.

 • Q2: Cum aleg corect amplificatorul potrivit pentru locatia mea?

  Alegerea amplificatorului
  click aici...

 • Q3: Care sunt componentele de baza ale unui sistem de amplificare operational si care este principiul de functionare?

  Pentru a amplifica semnlul wireless (fara fir) aveti nevoie de cel putin urmatorele
  1. Antena externa (receptoare)
  2. AMPLIFICATOR BIDIRECTIONAL
  3. Antena interne (emitatoare)

  • antena externa (receptoare) preia cel mai bun semnalul emis de turnul operatorului si il transmite catre amplificatorul bidirectional (denumit si repetor / repeater)
  • amplificatorul creste nivelul de semnal si il transfera catre antena interna.
  • anteana interna (emitatoare/donoare) distribuie acest semnal in interiorul cladirii

 • Q4: Un kit de amplificare imi rezolva problemele de semnal??

  Daca esti in situatia in care nu ai semnal in interiorul cladirii, convorbirile telefonice sunt de slaba calitate si te confrunti adesea cu intreruperi, viteza la internet este nesatisfacatoare, un kit de amplificare iti va rezolva aceste probleme pentru toate dispozitivele din aria acoperita de semnal. 

  DE RETINUT: Amplificatorul poate amplifica un semnal chiar daca nivelul acestuia in exteriorul cladirii este destul de slab dar NU POATE “produce semnal” in zonele in care acesta nu exista fizic

 • Q5: In ce locatii pot instala un amplificator?

  In orice imobil (case, apartemente, vile, cladiri de birouri, hale de productie, tuneluri, parcari subterane, etc) care indeplineste urmatoarele conditii

  • undeva in exteriorul cladirii exista semnal de cel putin 1-2 liniute si puteti amplasa antena externa (receptoare) in zona respectiva
  exista posibilitatea de a amplasa antena externa la o inaltime de minim 5m fata de antena interna (in caz contrar amplificatorul poate intra in autooscilatie)
  antena externa si cea interna pot fi amplasate astfel incat sa nu emita una in directia celeilalte (principiul “spate in spate”
   click aici  pentru mai multe detalii

 • Q6:De ce mai am nevoie si de antene, amplificatorul (repetorul) nu poate functiona fara acestea?

  NU.  Principiul de functionare este: semnalul emis de turnul operatorului este captat de antena externa, amplificat de repetor si retransmis in cladire de antena interna

 • Q7: Care este nivelul minim de semnal pentru ca amplificatorul sa functioneze?

  In exteriorul cladirii trebuie sa aveti minim 1-2 liniute pe display-ul telefonului dvs. mobil sau cel putin -100 db daca masurati activand meniul FIELD TEST MODE al telefonului dvs

 • Q8: Cand ar trebui sa folosesc un amplificator?

  Daca dispozitivul tau mobil nu are conector de antena externa sau daca e nevoie sa amplifici semnalul pentru mai multe dispozitive simultan, un amplificator este cea mai buna optiune pentru cresterea nivelului de semnal

 • Q9: Cand nu ar trebui sa folosesc un amplificator?

  • cand semnalul este inexistent in exteriorul sau in perimetrul imediat al cladirii
  • cand vrei sa amplifici semnalul doar pentru un dispozitiv iar acest dispozitiv este echipat cu mufa pentru conectarea unei antene externe

 • Q10: Care sunt factorii principali care trebuie luati in considerare pentru alegerea amplificatorului?

  Urmatoarele intrebari ar trebui sa ajute utilizatorul pentru alegerea corecta:
  • In ce retea si in ce banda de frecventa opereaza dispozitivul meu? 
  • Doresc sa amplific semnalul pentru unul sau mai multe dispozitive?
  • Amplificatorul il voi amplasa in interior. Pot sa il conectez la reteaua de electricitate?
  • Am semnal fizic undeva in exteriorul cladirii? Pot amplasa o antena externa (receptoare) acolo?
  • Cat de mare este suprafata pe care sper sa o acopar cu semnal?
  • Am posibilitatea sa amplasez antena externa la un nivel de minim 5m pe inaltime fata de antena interna?

 • Q11: CO sa am semnal la toate telefoanele / modem-urile din cladire?

  DA, veti avea un semnal mai bun la toate dispozitivele mobile care opereaza in banda de frecventa a amplificatorului si se afla in zona acoperita de semnal din interiorul cladirii

 • Q12:  Amplficatorul creste semnalul mai multor operatori de telefonie?

  DA, in conditiile in care operatorii dvs. (Orange, Vodafone, Telekom , Digi,etc) furnizeaza servicii de voce si internet in banda de frecventa a amplificatorului.

 • Q13: Cum aleg antenele potrivite pentru locatia mea?

  Din meniul de configurare al fiecarui produs aveti posibiliatea de a alege antena extena sau interna potrivita cu locatia si modul de amplasare facil dvs
  Antena externa:
  • Zone rurale sau zone cu vizibilitate buna spre turnul operatorului de telefonie: antena de tip Yagi
  • Zone urbane sau limitrofe cu semnal bun in exterior: antena Yagi sau Panou
  • Aglomerari urbane (cladiri inalte in jurul locatiei dvs.): Antena panou

  Antena interna:
  •  Antena cupola (amplasare pe tavan) daca doriti o distributie uniforma a semnalulu
  •  Antena panou (amplasare pe perete sau pe tavan) daca doriti o distributie mai concentrata a semnalului spre o directie anume.

 • Q14: Amplificatorul GSM imbunatateste si semnalul 3G?

  In anumite zone rurale sau cu o denistate mai mica a populatiei anumiti operatori (Orange, Vodafone) implementeaza reteaua 3G in banda de 900 MHz. Amplificatorul GSM mareste semnalul in acesta banda de frecventa, deci daca va aflati intr-o astfel de zona veti avea un semnal bun si in reteaua 3G
  click aici pentru mai multe informatii

 • Q15: De ce sa folosesc un amplificator, nu este suficienta montarea unei antene pe cladire?

  O confuzie des intalnita este aceea ca montand o antena pe cladire este suficient ca utilizatorii sa aiba semnal. O antena care nu este conectata prin cablu si mufa coaxiala la un echipament de conunicatii (fie el telefon / modem sau amplificator bidirectional) nu are nici un efect. Daca doriti sa rezolvati problema de semnal DOAR la un singur dispozitiv si acesta este echipat cu mufa pentru antena externa are sens sa achizitionati o antena externa pe care o veti conecta prin cablu la echipamentul dvs

 • Q16: Care este suprafata reala pe care un amplificator o poate acoperi?

  Un raspuns exact este aproape imposibil de oferit intrucat suprafata acoperita de semnal in interiorul cladirii este influentata mai multi factori:
  • Castigul amplificatorului: cu cat acest parametru este mai mare cu atat semnalul are capacitate de penetrare pe o suprafata mai mare
  • Puterea de iesire: un amplificator cu o putere mica nu este capabil de capta acelasi semnal ca si un echipament de putere mare
  • Antena de emisie (antena interna): functie de model antenele interne pot sa difere ca si functionalitate si castig acoperirea cu semnal fiind diferita
  • Compartimentarea cladirii: un amplificator utilizat int-un spatiu deschis va acoperi cu semnal o suprafata mai mare decat intr-un imobil cu multi pereti interiori mai ales daca acestia sunt realizati din materiale care obtureaza semnalul.

 • Q17: Pot folosi amplificatorul in locuinte private? Dar in birouri?

  DA. Produsele noastre sunt specific destinate utilizarii comerciale iar instalarea este relativ simpla.

 • Q18: Pot instala singur sistemul de amplificare?

  DA. Nu este nevoie de experienta tehnica ca sa instalezi un kit de amplificare. Kitul contine tot ce ai nevoie pentru a-ti rezolva problemele de semnal din interiorul cladirii: amplificatorul, antene, cabluri echipate cu conectori coaxiali, instructiuni de instalare simple pentru o instalare rapida si corecta.

 • Q19: De ce trebuie amplasate antena externa la o anumita distanta pe inaltime fata de antena interna?

  Daca se amplaseaza antena externa prea aproape de antena interna poate aparea fenomenul de oscilatie / interferenta in sistem. Este un fenomen asemanator cu situatia in care se apropie prea tare un microfon de difuzor.

 • Q20: Ce inseamna AGC ?

  Automatic gain control. Este o functie care limiteaza nivelul de semnal trimis de amplificator catre catre turnul operatorului pentru a proteja celula emitatoare de incarcare excesiva.

 • Q21: Amplificatorul poate interfera cu alte dispozitive electronice?

  NU, amplificatorul nu interfereaza cu alte dispozitive electronice.

Ratings & Reviews

Fii primul care trimite un comentariu

Copyright © 2022-present ELPIS MEDIA SRL